Behandlinger

Ved alle neglebehandlinger forbereder jeg altid neglebånd og neglen omhyggeligt. Det er absolut det vigtigste for at holdbarheden og kvaliteten er i top. Det betyder at hver gang du får ordnet negle, får du også en manicure som gør at resultatet er perfekt.
Jeg laver altid manicure med maskine for at opnå det bedste resultat. 

Nyt sæt gelenegle med forlængelse
Jeg laver gele negle på en skabelon der monteres under neglen og fjernes igen når forlængelsen er færdig. Neglene bliver forlænget til den længde som du ønsker. Hvis dine naturlige negle er nedbidte og det ikke er muligt at montere skabelonen, bruger jeg tipper. 

Forstærkning af egne negle med gele 
Neglene forberedes og forstærkes med gele uden forlængelse. 

Opfyldninger lille/stor 
Gele slibes ikke helt ned til bunden, men fyldes op. Lille opfyldning får man hvis man kun vil skifte farve og geleen stadigvæk sidder godt fast på neglene. For at neglene bliver ved med at holde anbefales det at få stor opfyldning hver anden eller tredje gang hvor man får nyt lag gele på. Hvor ofte man skal komme til opfyldninger vurderes individuelt men normalt er det ca. hver tredje uge. 

Gellak 
Lak som holder op til en måned hvor den ikke skaller af og bevarer sin glans. Den anbefales til dig som ikke ønsker lange negle og ikke behøver at have forstærkning med gele på. 

Nailart 
Jeg kan mange teknikker i nailart da jeg hele tiden tager nye uddannelser og udvikler mig. Nailart tager ekstra tid fordi de fleste teknikker udføres med hånd og derfor skal man booke ekstra tid til det. Kom med dine ønsker, jeg glæder mig til at pynte dine negle!